nedelja, 22. junij 2014

Crop tops and shorts***

Vse vemo, da so trenutno crop topi in high-waisted kratke hlače must have poletja. Na facebooku sem dobila ogromno sporočil, kje bi lahko to dobile. No, sama sem bila pred dvema dnevoma v ljubljanskem BTC-ju in posledično tudi kupila nekaj stvari. Kratkih hlač imam sicer nekaj doma, zato iskanju le teh nisem posvetila preveč pozornosti. Želela pa sem si kupiti kar nekaj crop topov, ker grem kmalu na morje in želim biti v koraku z modnimi trendi :)

Danes je bilo vreme kot nalašč za kratko fotografiranje v novih stvareh. Crop topi pa so iz trgovin Kikiriki, H&M in Bershke. Imam še enega črnega, ki bi ga sicer zelo rada delila z vami, ker je res nor, ampak ga imam nažalost v Ljubljani, trenutno pa sem na Zaplani :( Obljubim, da ga kmalu pofotkam in objavim! :)



(top iz H&M-a, cca 3€)


(kratke hlače iz H&M-a)


(top iz H&M-a, cca 5€)





(top iz Kikiriki trgovine, cca 15€)

(top in kratke hlače iz Bershke)


p.s. Kratke hlače lahko dobite trgovinah Kikiriki (BTC Hala A, spodnja etaža), H&M, Bershka, tudi v Stradivariusu in Pull&Bear-u, pa kakšnem New Yorkerju bi se jih tudi našlo. Če pa vam noben model iz teh trgovin ne odgovarja, še vedno obstaja spletno nakupovanje! ;)



lovies, KatjaSpanka


2 komentarja: