nedelja, 26. oktober 2014

New in - Barcelona

Hola punce!

Danes sem vam želela pokazati, kaj sem kupila v Barceloni :) Gre za dekorativno kozmetiko oziroma ličila, ki sem jih že dalj časa imela na mojem seznamu želja, tokrat pa se mi je ponudila prav lepa priložnost, da nekaj "točk" kar črtam iz seznama. Ker sem približno vedela, kakšne so cene teh izdelkov po svetu sem si še pred odhodom v Španijo izračunala znesek, ki naj bi ga tam zapravila. Ja, bil je precej visok znesek, ampak mi ni žal, ker vem, da bom vse te stvari uporabljala :)

V prvi trgovini s kozmetiko sem kupila vse izdelke znamke SLEEK, NYX, THE BALM, MAYBELLINE in REAL TECHNIQUES. Imela sem srečo, ker so imeli ravno v tem času neko akcijo, kjer dobiš 4 izdelke za ceno treh. Ravno zato, sem se odločila da akcijo izkoristim tudi za vas, drage moje - kupila sem en izdelek, ki se bo pa kmalu pojavil v novi nagradni igri - uganeš, kaj sem izbrala za vas? :)

 

Naslednji dan sem zapravljala v nakupovalni hiši El Corte Ingles, kjer imajo skoraj celotno pritličje namenjeno kozmetiki - RAJ na zemlji! :D Tu sem kupila vse MAC izdelke ter RIMMEL lipgloss, pa tudi primer znamke BENEFIT. Tudi tukaj sem imela precejšno srečo, ker so imeli neko "vikend" akcijo, kjer si ob nakupu ličil dobil določen znesek nakupa povrnjen kar na darilno kartico - tako sem ob nakupu MAC izdelkov dobila kar 20€ na darilni kartici. In kot vsaka, ki je obsedena z make-up izdelki, sem to še kako izkoristila :D
Pa sem kupila primer in Rimmel lipgloss. To "povračanje" denarja na darilno kartico je šlo v nedogled, zato sem jo predala sestri, ki si je za znesek, ki je še ostal na kartici kupila Rimmel Stay matte puder v prahu in Rimmel Sunny bronzer (manjkata na sliki).



Sleek: Storm paletka, Original paletka, Vintage romance paletka, Face form, Contour kit
NYX: senčka - True Taupe, Jumbo pencil - Milk, Soft matte lip cream - Amsterdam
THE BALM: bronzer - Bahama mama
MAYBELLINE: Fit me concealer - odtenek 20
REAL TECHNIQUES: Blush brush
MAC: Fix plus fiksirni sprej, pro longwear korektor - NC20, svinčnik za ustnice - Whirl in Cherry, šminka - 2x Velvet teddy (matte) in Dark side (amplified)
RIMMEL: Apocalipse lip lacquer - Big Bang
BENEFIT: The porefessional primer

Poleg teh izdelkov sem kupila še dve šminki in en lak za nohte v KIKO trgovini ter še en NYX soft matte lipgloss v odtenku Istanbul - za prijateljici ter mamo mojega fanta.

Če bi želele videti kakšen review ali swatch katerega od izdelkov, mi prosim sporočite v komentarjih spodaj ali pa na facebook strani - z veseljem se jih lotim! :)



lovies, KatjaSpanka

10 komentarjev:

  1. Same super stvari za nas ljubiteljice kozmetike! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala punce! Saj pa kmalu sledi nagradna igra z enim od teh izdelkov, da malo delim moje veselje do kozmetike še z vami in vas hkrati pocrkljam :))) ***

    OdgovoriIzbriši
  3. Neverjetno odličen nakup si naredila :D

    OdgovoriIzbriši
  4. kdaj bodo spet kakšne nove objavice? skos čekiram,super blog! :))))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za komentar! ♡
      Jutri bosta na blogu novi dve objavi - ena bo nagradna igra (se splača sodelovat ;)), druga pa bo objava glede Makeup-a, ki jo mam že kar nekaj časa v planu :D faks me je malo zadržal, zato je bilo to "obdobje" bolj suhoparno :P

      Izbriši
    2. wuhuuuu, komaj čakam! :) :**

      Izbriši