torek, 29. april 2014

Best of: Accessories

Letos se vse vrti okoli velikih in barvnih statement verižic, prav tako pa tudi uhančkov. Poleg tega lahko velikokrat namesto verižice k stajlingu kombiniramo tudi zapestnice in uro. Ker sem tudi sama ne dolgo nazaj imela precej težav z iskanjem lepega, a hkrati poceni nakita, sem se odločila, da vam predstavim nekaj slovenskih spletnih trgovin, kjer so take verižice, uhani in zapestnice nekaj običajnega.

Prva spletna trgovina, kjer lahko vsaka z lahkoto najde nekaj zase je Bling Bling Modni nakit. Tukaj najdeš vse: zapestnice, verižice, prstančke, uhane, ure, torbice in še in še. Imajo zelooooooo veliko izbire, cene pa so več kot čudovite! 

(vir: https://www.facebook.com/blingbling.si)

klikni TUKAJ, da prideš do njihove FB strani;)


Druga taka spletna trgovinica je Super Lepa. Tukaj lahko najdeš najbolj prisrčne ure za pomlad/poletje, pa tudi uhane, ki imajo smešno nizko ceno. Le 5,90€ za par uhanov, ki izgledajo TOP!

(vir: https://www.facebook.com/SuperLepa)

klikni TUKAJ za dostop do njihove FB strani:)
Tretja spletna trgovinica na mojem seznamu najljubših pa je Fashionshop.si. Imajo ogroooomno izbiro torbic, ki so trenutno najbolj IN! Poleg tega imajo veliko nakita, ki je MUST HAVE letošnje pomladi in poletja. 

(vir: https://www.facebook.com/fashionshop.si)

klikni TUKAJ za njihovo FB stran :)

p.s. Predlagam ti, da vztrajno čekiraš njihove FB strani, ker imajo ogromno nagradnih iger s prečudovitimi nagradami ;) 

lovies, KatjaSpanka

Ni komentarjev:

Objavite komentar