sreda, 8. oktober 2014

Najljubše beauty bloggerke



Hej punce!

Tokratna objava je malo drugačna, pa še vseeno se mi zdi dovolj zanimiva, da jo delim z vami :) Rada bi vam predstavila moje najljubše beauty bloggerke  - tako slovenske kot tudi tuje (pa tudi kakšno iz youtube-a :P)


1. Katja Grudnik - punca iz Ljubljane, ki ima neverjeten stil in me vedno znova navduši! Objavlja dnevne outfite, ocene izdelkov in različne manikure/make-up look-e, ki vedno pridejo prav ;) Njeno facebook stran si poglej tukaj.


2. Tina Apostolova - Tini sledi že ogromno punc in ne bi se čudila, če si zanjo slišala že vsaj 1x. Tudi ona ima zares dober stil - enkrat se obleče bolj športno, spet drugič obuje visoke petke in oblekico. Pred kratkim je ustvarila nov modni butik, ki ga lahko poiščeš na facebook strani - FASH boutique. Njeno facebook stran pa si oglej tukaj.


3. Aleksandra Rosič - tudi na njenem blogu in facebook strani najdeš vse stvari, povezane z lepoto, pred kratkim pa je začela še z motivacijskimi objavami za fit postavo :) Všeč so mi tudi njene outfit objave in članki o negi kože. PReveri njeno facebook stran tukaj.


4. Klavdija Vehovec - Klavdija je pred kratkim začela pisati tedenske članke za spletni portal Moia.in, ki imajo seveda modno vsebino. Na svojem blogu objavlja veliko člankov o make-up izdelkih, prav tako pa objavi tudi kakšen outfit (zelooo hud ;). Njeno stran si poglej tukaj.


5. Nicole Guerriero - svetovno znana beauty gurujka in youtuberka. Meni osebno najboljša med vsemi youtuberkami :) Kadarkoli potrebujem kakšen navdih za make-up vedno skočim na njen youtube kanal in pobrskam med videi - vedno se najde kakšen, ki mi popolnoma ustreza. Pri njen mi je všeč tudi to, da ima v svoji make-up zbirki večino drogerijskih izdelkov - saj želi ustvariti makeup look, ki si ga lahko privošči vsaka :) Seveda naredi tudi kakšen video s high-end izdelki, tako lahko vsaka najde nekaj zase. Prečekiraj jo tukaj.


6. Carli Bybel - še ena svetovno znana youtuberka, ki ji sledim že dalj časa. Tudi ona ima ogromno makeup vodičev, ocen izdelkov (drogerijskih in high-end), na svojem blogu pa vedno objavi tudi dnevni outfit, ki so kot iz modne piste ;) Če mi ne verjameš, jo prečekiraj na youtube kanalu tukaj.


Ker pa sem se pred kratkim pridružila skupini na facebooku, kjer se srečujejo slovenske beauty bloggerke, verjamem, da mi bo zelo kmalu postal všeč še kakšen blog in punce, ki jih pišejo. Ko jih najdem, jih delim z vami, da boste tudi ve lahko na tekočem z vseeeeemi stvarmi iz sveta lepote in mode :)))

Do takrat pa vam želim lep in produktiven dan!



lovies, KatjaSpanka

3 komentarji:

  1. Uau, najlepša hvala za omembo & prvo mesto heh - hvala ti <3 :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ni kaj, če pa imaš res hude objave in outfite :D vedno bolj so mi všeč turban-kape :D

    OdgovoriIzbriši