petek, 10. april 2015

Tekoče podlage (wishlist)

Verjetno ima vsaka, ki jo vsaj malo zanima make up, nek seznam želja, kaj si želi preizkusiti ali pa kupiti v prihodnosti glede dekorativne kozmetike. In tudi jaz jih imam, pa ne samo enega. Izdelke si razporedim po kategorijah - včasih po znamki, včasih po uporabnosti. In tokrat predstavljam moj seznam želja - TEKOČE PODLAGE.

Preden se odločim postaviti nek izdelek na moj seznam želja, se o njem temeljito pozanimam in poiščem čim več informacij - kako se obnese na taki koži kot jo imam jaz, ali je primeren za občutljivo/acne-prone kožo, kakšna je cena, kje ga lahko dobim, itd.

O teh tekočih podlagah sem največ izvedela preko youtuba, enostavno pregledam veliko posnetkov, kjer punce naredijo first impression ali pa polno oceno izdelka, informacije pa najdem tudi na raznih forumih, blog objavah in na strani Makeupalley, nato pa se odločim. Kot sem omenila že nekajkrat v prejšnih objavah in na fb strani, rada preizkušam nove podlage in konstantno iščem novo, boljšo, "holy grail" podlago. Ne me narobe razumeti, tiste, ki jih imam trenutno doma (več o njih lahko prebereš tukaj), so vse super in bi jih lahko okronala z nazivom "holy grail" izdelek. 

Torej, na mojem seznamu so se znašle naslednje tekoče podlage:

*Urban Decay - Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup (37€)

*MAC Cosmetics - Pro Longwear SPF 15 (35€)

*NARS - Sheer Glow (43€)

*Maybelline - FIT ME Matte&Poreless (8€)

*Make Up For Ever - MAT VELVET + (34€)

*Estee Lauder - Double Wear Stay in Place Makeup (35-40€)

*Vichy - Dermablend Corrective Foundation SPF 20 (22€)

*MAC Cosmetics - Studio Fix Powder Plus Foundation (31€)

Mogoče si opazila, da imam rada bolj prekrivne podlage, čeprav se med njimi znajde tudi kakšna z lahko prekrivnostjo. Take podlage rada nosim med letom, poleti pa si izberem kakšno lahko, ki pa vseeno prekrije kakšno nepravilnost. Letos bom mogoče celo uporabila BB ali CC Sorayino kremo, če se mi stanje kože do takrat izboljša (držim pesti, da se:D).

Katere pa so tvoje najljubše tekoče podlage, ki si jih že preizkusila in katere si še želiš preizkusiti? Kakšno prekrivnost imaš raje - lahko ali polno? :)


Lovies, 

KatjaSpanka

3 komentarji:

  1. Dodej si na wishlist še Avon Luxe te podlage so toook dobre ! :) (by Maja N)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz bi imela kar vseee:):):)

    P.s moj blogec, če te slučajno pot zanese kdaj do tja:):) http://candylovestreet.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši